Hoe werkt het 

"De internetmarketingoplossing voor kappers die alleen met hun passie bezig willen zijn."

Exclusief voor slechts één kapsalon in uw regio. Alleen deze kapsalon wordt en blijft de "online-winnaar"

 

Uw kapsalon wordt uitstekend gevonden op internet door onze technologie en professionele communicatie.

Wij zorgen dat uw kapsalon in uw regio of buurt beter gevonden gaat worden op internet. Dit is gebaseerd op de kwaliteit en frequentie van de berichten die wij namens u uitsturen in combinatie met onze succesvolle en bewezen technologie. Onze technologie is gebaseerd op maatwerkoplossingen die wij voor veel succesvolle bedrijven hebben ontwikkeld.   

Uit deze maatwerkoplossingen hebben wij het product “Kracht van Synergie” ontwikkeld. En binnen het concept "UwRegioKapper" gebruiken wij de kern van dit bewezen succesvolle product om te communiceren, te meten en te verbeteren.

Als u reeds een website heeft, maken wij een marketingwebsite in dezelfde huisstijl als uw bestaande website. Heeft u nog geen website dan krijgt u een website in standaardtemplates en in uw huisstijl. Deze (marketing) websites zijn professioneel en responsive. Volgens de logica van “Kracht van Synergie” wordt van hieruit gecommuniceerd naar het internet en alle social media. U wordt beter gevonden op internet en klanten gaan klikken op uw berichten. Heeft u al een bestaande website  dan worden klanten als zij op uw berichten klikken toch doorgeleid naar uw bestaande website.

Maar het hebben van een website is niet voldoende. Heel veel ondernemers maken deze fout. Je moet ook op internet actief communiceren. Maar veel ondernemers doen dat niet. Zij hebben geen tijd, geen kennis of geen zin. Een gemiste kans. Daarom vullen wij  binnen het concept “UwRegioKapper” de websites en webshop aan met het verzorgen van alle noodzakelijke acties en informatie. Deze combinatie van onze techniek en de zekerheid dat u door ons wel frequent, krachtig en goed communiceert, leidt tot de optimale vindbaarheid van uw salon.

Themapagina’s over uw kapsalon. Klanten zien uw specialismen.

Wij plaatsen op internet vijf speciaal voor uw kapsalon geschreven themapagina’s van de specifieke dienstverlening en producten die uw kapsalon biedt. Geheel in uw huisstijl. Deze berichten zijn niet alleen interessant maar zijn ook dusdanig geschreven dat zoekwoordoptimalisatie binnen Google wordt gerealiseerd. Dit in combinatie me onze techniek zorgt ervoor dat u geleidelijk maar snel optimaal op internet gevonden gaat worden en blijft worden.

U krijgt een hoge Google ranking op de zoekwoorden van uw specialismen en uiteindelijk ook op de naam van uw kapsalon in uw regio. (bijvoorbeeld "Kapsalon Zwijndrecht") U bepaalt de specialismen  waardoor u zich onderscheidt van uw concurrenten geheel zelf. Maar wij schrijven de berichten. Interessant, krachtig en professioneel. Als klanten uw zoekwoordcombinaties intikken: bijvoorbeeld: “bruidskapsel Sliedrecht”,  “haarextensions Hilversum” of  “haarstyling Kinkerbuurt” komen zij op uw website terecht en vinden daar nog meer informatie over prijzen, uw kapselvoorbeelden en afspraakmogelijkheden. Hierdoor overtuigt u hen uw kapsalon te bezoeken. En als u nog geen eigen website heeft, verzorgen wij deze ook voor u.

Met onze  App kunt u ook eenvoudig foto’s van uw kapsalon en foto’s van uw klanten voor en na behandeling op uw (marketing)website plaatsen. Hierdoor communiceert u continu de beleving en kwaliteiten van uw kapsalon. Dus geen steriele foto’s van gefotoshopte modellen van de grote merken maar echte klanten die door u zijn behandeld. Dit zal uw bestaande en nieuwe klanten overtuigen.

Doorlopend social mediaberichten en regelmatige nieuwsbrieven: u wordt top-of-mind.

Wij plaatsen namens u doorlopend interessante berichten op de tijdlijn van uw social media ( facebook, linkedin,twitter) . Deze berichten worden door een professioneel bedrijf geschreven. U wordt top-of-mind van heel veel klanten. Bestaande klanten zullen u gaan liken en dat trekt weer nieuwe klanten aan. En als u nog geen eigen social media pagina’s van uw kapsalon heeft, ondersteunen wij u ook daarbij.

En omdat uw klanten opgenomen zijn in uw klantenbestand kunnen wij op uw verzoek nieuwsbrieven en persoonlijke boodschappen uitsturen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw klanten feliciteren met hun verjaardag en dit weer combineren met een speciale actie om hen nog beter aan uw kapsalon te binden. Door deze communicatie gaan klanten u (her)kennen en uw kapsalon ( blijven) bezoeken.

Maar hoewel wij alles voor u doen, krijgt u toch toegang tot de communicatiemodule waardoor u onbeperkt zelf social mediaberichten kan toevoegen. 

Kant-en-klare actiewebshop voor nog meer omzet.

U krijgt een kant-en-klaar ingerichte en responsive actiewebshop in uw huisstijl. U bepaalt het assortiment binnen de keuzemogelijkheden van onze leverancier(s).  Klanten bestellen op uw webshop en wij zorgen ervoor dat de producten bij de klant worden afgeleverd. Maar u kunt er ook voor kiezen de bestellingen in uw kapsalon af te laten leveren. De betaling van uw klant gaat via ons en wij verrekenen met de leverancier(s). De winst ( het verschil tussen verkoop-en inkoopprijs) maken wij naar uw rekening over.

Met onze communicatie zullen wij speciale reclames voor producten namens u op internet en social media gaan maken. Dit zal zeker tot meer omzet en winst leiden. En nog mooier, u hoeft hier niets voor te doen.

Actiemarketing voor extra klantenbinding.

Omdat de deelnemende kapsalons geen concurrenten van elkaar zijn ( wij bieden immers exclusiviteit in uw regio of buurt) zullen wij goede initiatieven en ervaringen met alle deelnemers delen. Wij vertalen dat in actiemarketingvoorstellen. Zoals bijvoorbeeld vouchers na een behandeling in uw kapsalon, promoties van producten in uw webshop of samenwerking met andere beauty gerelateerde bedrijven. U leert dus makkelijk en eenvoudig van uw collega’s. Iedereen wordt hier beter van.

Volledige ontzorging. Wij doen alles voor u.

Wij doen dus echt alles voor u. Een compleet opgeleverde marketing website of nieuwe website in standaard templates maar in eigen huisstijl. Een compleet opgeleverde actiewebshop waarbij u zelf het assortiment kiest. Het onderhouden van up-to-date productinformatie. Logistieke afhandeling en verzorging van alle betalingen van klanten en naar leveranciers. Alle noodzakelijke communicatie ( vijf themapagina’s, social media berichten, nieuwsbrieven etc ). Desgewenst ondersteuning bij het maken van social media accounts en pagina’s. Persoonlijke begeleiding tijdens en na oplevering van ons concept. Dus wel succes maar nauwelijks iets zelf doen.

Exclusiviteit. Alleen u wordt en blijft succesvol.

Slechts één kapsalon kan op het internet het best gevonden worden in een regio of buurt. Daarom kan er slechts één deelnemer zijn in kleinere gemeentes. In grotere gemeentes bieden wij ons concept aan meerdere kapsalons aan indien de gemeente voldoende groot is en de gemeente logisch opgedeeld kan worden. Uiteraard zijn wij volledig transparant over de deelnemers aan ons concept.

Maandelijks opzegbaar

Wij zijn ervan overtuigd dat het concept UwRegioKapper succesvol zal zijn voor elke deelnemende kapsalon. Daarom geen termijnverplichtingen maar is deelname maandelijks opzegbaar. 

 

Wij ondersteunen maar één kapsalon in een regio. Zorg dat u deze succesvolle kapsalon in uw regio wordt en blijft.

Neem contact met ons op. 

Contact