Uitdaging kapsalon

De concurrentie tussen kapsalons wordt alleen maar groter. Daarom gaan kapsalons zich duidelijker onderscheiden op kwaliteit en beleving. Maar hoe communiceer je dat duidelijk?

Consumenten halen hun informatie steeds vaker van internet, kopen via internet en laten zich steeds meer beïnvloeden door meningen op social media.  Dit geldt zeker ook voor de klanten van kapsalons.  En welke kapsalon doet nu geen moeite om bestaande klanten te behouden en om nieuwe aan te winnen? Maar helaas hebben heel veel kapsalons geen tijd, geen zin of geen kennis hoe zij internet goed kunnen inzetten.

Vaak heeft de kapsalon wel een website, maar hier wordt eigenlijk niets meegedaan. Terwijl als je internet goed en dus actief inzet je hier wel degelijk veel extra omzet door kunt halen. En wie wil dit nu niet? Elke kapsalon kan en wil meer klanten hebben. Daarom is Uwregiokapper de oplossing.

Uwregiokapper is een internetmarketingconcept en dus geen franchiseformule en geen merknaam. U behoudt volledige vrijheid in het bepalen van uw kapsalonconcept, look en feel, prijsstelling en behoeft niet te investeren. Maar u krijgt wel volledige marketingondersteuning.

 

Voordelen  

  • Met actief internet wel meer klanten en omzet.
  • Bewezen succesvol.
  • U hoeft zelf niets te doen.
  • Exclusiviteit in regio.
  • Maandelijks €99 en éénmalig €99 ( excl btw)
  • Maandelijks opzegbaar.

Kortom: resultaat zonder verplichtingen. Een klein aantal extra klanten en u heeft de maandelijkse kosten al weer terugverdiend. Maar u krijgt er veel meer. U knipt en wij zorgen voor de extra klanten.

 

Wilt u de succesvolle kapper in uw regio zijn? Neem contact met ons op.

Contact